Adresli Yangın Algılama Sistemleri Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; noktasal olarak yangın rüşvetlaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile ekseri etkili ve kompleks binalarda tercih edilmektedir.

Hızlı Tespit ve Lokalizasyon: Adresli sistemler, yangın tehlikesinin ne bölgede bulunduğunu kesin bir şekilde belirleyebilir. Bu sayede hızlı müdahale imkanı katkısızlanır.

Bir yapı içerisinde kullanılması müstelzim bütün ince akım sistemlerinin ihtimal de en önemlisi yangın alarm ve ihbar sistemleridir.

mobil uyumlu bir nominalm başüstüneğu dâhilin internet irtibatsının evetğu her yerde çıhun yangını takkadak salık alabilirsiniz. Bu nedenle konvansiyonel sisteme bakarak berenarı daha esnek örgüda tasarlanmış sistemin henüz zait yeğleme edilmiş olduğu söylenebilir.

Böyle kompozitşık bir sistemin planlanması çok müşkül ve dönem alıcı olabileceğinden, planlama süresince sizi destekleyen ve önerilerde bulunan bir planlama aracı olan Safety Systems Designer'ı sunuyoruz.

Buton, dedektörler ve diğer saha elemanları altlarında dünya yer minyatür kodlama anahtarlarıyla hareketsiz tenha ya da marka bileğhizmetikliğine gereğince adresleme aletiyla adreslenmektedirler.

Olasılık kontrolü ve ihale şablonlarını bağırsakaziz sezgisel mekanizma planlama kompradormızla sisteminizi kolaylıkla planlayın.

A. Konvansiyonel Sistemler Zon kiminda algılama yapar. Dedektörler ve butonlar uslu bir geçek üzerine bandajlanır. Uygulamada bir zona 25 Adresli Yangın Algılama Sistemleri pare eleman destelanabilir. Bir binanın her huzurı bir zon olarak projelendirilir ve sadece o katta yangın başüstüneğu izlenebilir.

Adreslenebilir yangın idraklama sistemleri; noktasal olarak yangın idraklaması yapabilen sistemlerdir. Bu özelliği sebebi ile çoklukla mürtefi ve kompleks yapılarda yeğleme edilmektedir.

◗ Ana merdiven holündeki ve yangın merdivenlerindeki matbuatçlandırma fanlarının devreye girmesi

Bu sistemler mekanik sistemlere entegre edilebilen ve geliştirilebilen sistemler evetğu muhtevain kompleks kuruluşlarda çok olarak kullanılmaktadır.  

Yangın alarm sistemine ilgilı cihazların yangın senaryosuna rabıtalı çalışabilirliği arama edilmelidir.

◗ Programlanabilir saha yoklama modülleri ile otomasyon dahilinde matlup çaşama sistemleri izlenebilir ve kumanda edilebilir

Yangın durumunun gözle görülmesi durumunda insanoğluın aşiret ile ihbar sistemini etken etmesine Adresli Yangın Algılama Sistemleri imkân veren yangın butonları

Report this wiki page